A chili - Hogyan termesszünk és tartósítsunk chiliket és más paprikákat (új kiadás)

A chili - Hogyan termesszünk és tartósítsunk chiliket és más paprikákat (új kiadás)
A chili - Hogyan termesszünk és tartósítsunk chiliket és más paprikákat (új kiadás)
-20%
3 990 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára. 3 192 Ft
Magyar hegyes erős, Red Savina, Scotch Bonnet és Elephant Trunk – chilik mindenféle színben, formában és csípősségben az édes, húsos fajtáktól azokig, amelyek még a fejünk búbját is csípik._x000D_
Könyvünk megad minden információt, amelyre szükségünk lehet ahhoz, hogy csípős vagy kevésbé csípős paprikákat termesszünk. Lépésről lépésre bemutatja a magok elvetésének, a növények ápolásának, a termés leszedésének és a gyakori problémák elhárításának módjait. A chilikedvelők bőven találnak a könyvben egyéb érdekességet is, például a tartósításról vagy a Scoville-skáláról, ami a csípősséget mutatja, továbbá inspiráló ötleteket és ínycsiklandó recepteket kapnak ahhoz, hogyan élvezzék munkájuk gyümölcsöt._x000D_
A táblázatokkal, listákkal, fényképekkel és illusztrációkkal gazdagon ellátott könyv tökéletes útmutató a házilag termesztett chilik világába.
Kay Maguire