Csokoládé

Csokoládé
Csokoládé
-23%
16 999 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára. 13 158 Ft
A FERRANDI GASZTRONÓMIAI ISKOLA RECEPTJEI ÉS TECHNIKÁI

Minden, amit a csokoládés desszertek készítéséről tudni érdemes

Ínycsiklandó remekek a francia cukrászművészet konyhájából

A Csokoládéban mindent megtalálunk, amire a csokoládés desszertek megalkotásához szükségünk lehet. Az alapanyagok és különféle eszközök bemutatásán túl részletes, fényképekkel illusztrált útmutatóból ismerhetjük meg a temperálás, a ganache és egyéb csokoládékrémek, a csokoládés teasütemények, a bonbonok és pralinék, valamint a csokoládéalapú díszítések (forgács, csipke) elkészítésének mikéntjét.
A könyv második felében található receptek könnyen kivitelezhetők a korábban bemutatott technikák felhasználásával. Ne legyen többé kérdés, mivel ajándékozzuk meg szeretteinket! A végtelenségig variálható, esztétikus és mennyei bonbonok, a krémes és díszes csokoládétorták, valamint a zamatos croissant-ok egészen biztosan sikert aratnak, akár cukrászüzemben, akár otthon készítjük el.
Ferrandi