Gasztronómiai szótár spanyol-magyar-spanyol - Szakmai szókincs
Összesen mintegy 2500 aktuális szakkifejezés nyelvenként, kb. 3000 fordítással irányonként_x000D_
A szakszótár különösen ajánlott vendéglátóiparban dolgozók, vendéglátóipari képzésben részt vevő diákok és oktatók, munkavállalók, fordítók, újságírók és turisták részére, illetve mindenkinek, aki munkája során szembesül a gasztronómiai szaknyelv okozta problémákkal._x000D_
Szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs- és zöldségfajták, ételek és italok stb._x000D_
Függelék: spanyol és magyar étlapok és receptek fordítással, országismereti információk, hasznos címek a vendéglátóipar és gasztronómia területéről
Szerző::
Dorogman György
2 990 Ft
Kiegészítő termékek
Gasztronómiai szótár spanyol-magyar-spanyol - Szakmai szókincs
Gasztronómiai szótár spanyol-magyar-spanyol - Szakmai szókincs
2 990 Ft