Diétás tanácsok tejcukorérzékenyeknek /Laktózmentes receptekkel

Diétás tanácsok tejcukorérzékenyeknek /Laktózmentes receptekkel
Diétás tanácsok tejcukorérzékenyeknek /Laktózmentes receptekkel
980 Ft
A tejcukorérzékenység hazánkban minden harmadik embert érint. A jellegzetes tünetek (puffadás, hasmenés a tejtartalmú ételek fogyasztását követően) változó erősségűek lehetnek. A nagy mennyiségben természetes forrásként tejben és a tejtermékben található laktózt a laktáz enzim képes elbontani, ám ha ebből kevés van, vagy nincs a szervezetünkben, akkor keletkeznek a panaszok._x000D_
Milyen ételeket fogyaszthatnak a laktózérzékenyek? Milyen kezelési lehetőségei vannak a panaszokkal küzdőknek? Milyen egyéb betegségektől kell elkülöníteni? A hasznos tudnivalókon túl e kiadvány számos receptleírást is tartalmaz, mely ötletadóként kitűnően használható.
Gyurcsáné Kondrát Ilona