Nagyi és Nati szakácskönyve /A magyar makrobiotika kézikönyve

Nagyi és Nati szakácskönyve /A magyar makrobiotika kézikönyve
Nagyi és Nati szakácskönyve /A magyar makrobiotika kézikönyve
-26%
2 699 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára. 1 992 Ft
Amit Ön most a kezében tart, nem más, mint hosszú, egészséges, kiegyensúlyozott életének záloga. Mindannyian tudjuk, hogy egy szerkezet élettartama és teljesítőképessége elsősorban attól függ, hogy a számára legmegfelelőbb üzemanyaggal működtetik-e. A legbonyolultabb és legérzékenyebb szerkezetet, saját szervezetünket azonban ritkán juttatjuk a számára legjobb üzemanyaghoz, táplálékhoz. Talán azért, mert azt gondoljuk, hogy ami egészséges, az íztelen, élvezhetetlen, vagy legalábbis drága. _x000D_
_x000D_
Kövesdi Natália könyve, receptjei ennek az ellenkezőjét bizonyítják. A makrobiotika magyar ízléshez és étkezési hagyományokhoz igazított gazdag ízvilágát kínálja a szerző, aki családjával együtt évek óta e táplálkozási rend szerint él, és főzőtanfolyamain hallgatói ezreit győzte meg előnyeiről. Bevezetőjét az elmúlt évek során szerzett tapasztalataival illusztrálja, receptgyűjteményében pedig több mint kétszáz egyszerű, könnyen és gyorsan elkészíthető, olcsó fogást ír le, nemcsak ebédre, hanem reggelire és vacsorára is. Az összes alapanyag - gabonaféle, zöldség, gyümölcs, hüvelyes, olajos mag - könnyen beszerezhető. _x000D_
_x000D_
Noha a szerző megadja, melyek a makrobiotikában az ajánlatos és nem ajánlott ételek, mindenkire rábízza a választás lehetőségét. Rhon Rosenthalt, tanítómesterét idézve azt mondja: aki eddig egy héten hétszer evett húst, s ezentúl egyszer más, egészséges fogást választ, máris sokat tett az egészségéért. _x000D_
_x000D_
E szakácskönyv igazi különlegesség. Először foglalja össze és alkalmazza magyar viszonyokra és étkezési hagyományokra a makrobiotikát, amit a világon milliók alkalmaznak sikerrel. Rég várták ezt a makrobiotika hívei. Eredményesen forgathatják a vegetáriánusok, a diétázók, és mindazok, akik szívesen tesznek családjuk asztalára új, egészséges, olcsó ételeket._x000D_
Kövesdi Natália