Olivier Bourdeaut: Merre jársz, Bojangles? (2. kiadás)

Olivier Bourdeaut: Merre jársz, Bojangles? (2. kiadás)

Olivier Bourdeaut: Merre jársz, Bojangles? (2. kiadás)

-22%
2 999 Ft 2 325 Ft
Egy kisfiú meséli el családja titokzatos tündöklését és bukását. A tehetős család mintha a világon kívül élne, barátok, mulatságok töltik ki napjaikat hol Párizsban, hol spanyolországi villájukban. A szülők mesékkel, izgalmas hazugságokkal helyettesítik az unalmas valóságot. A gramofon egész nap Nina Simone Mr. Bojangles című számát harsogja a hatalmas lakásban, a kibontatlan leveleket pedig a sarokba dobják. De mi történik akkor, amikor a valóságot már nem lehet többé kizárni az életükből?

Az első könyves író meglepetésszerű, hatalmas európai sikere szomorú és elszánt szerelmeslevél az álmokhoz. A regény új kiadása új borítóval jelenik meg.

Olivier Bourdeaut 1980-ban született Nantes-ban. Első közönség- és kritikai sikert egyszerre hozó regényével elnyerte a Prix France Culture/Télérama-díját, az RTL-Lire Nagydíjat, az Emmanuel Robles-díjat és a Francia Televízió díját.

Tótfalusi Ágnes 1963-ban született Budapesten. Szabadúszó műfordító, többek között Michel Houellebecq, Anna Gavalda és Jonathan Littell műveinek fordítója. A Műfordítók Egyesületének tagja.